Pocket Gamer Connects Digital NEXT este disponibil săptămâna viitoare! Nu ratați - Plato Data Intelligence (2024)

Ne pregătim pentru cea mai așteptată conferință de jocuri mobile b2b a anului. Pocket Gamer conectează Digital NEXTmai sunt doar câteva zile și nu există un moment mai potrivit pentru a mulțumi mărcilor și echipelor care ajută la realizarea acestui lucru.

Această conferință plină de informații se va desfășura online de la Noiembrie 15-17 și va găzdui peste 1000 de participanți din întreaga lume, 130 de vorbitori experți care își împărtășesc expertiza în domeniile lor respective și peste 48 de ore de conținut video. Vor fi 14 piese tematice de care să te bucuri și să înveți despre, prezentând subiecte variind de la operațiunile live și reclamele din joc, până la cultura companiei și tendințele industriei globale și multe altele.

Pregătește-te să-ți extinzi rețeaua ca niciodată, cu peste 650 de companii de top prezente! Puteți începe să vă conectați cu dezvoltatori, editori, investitori, furnizori de instrumente și multe altele în platforma de întâlnire dedicată MeeToMatch, care este acum live. Rezervă-ți biletul astăzi și începeți să solicitați întâlniri și să vă planificați săptămâna din timp.

Dacă doriți să consolidați și mai mult aceste conexiuni, luați în considerare cumpărarea unui bilet combinat pentru PG Connects Digital NEXT și viitoarea conferință în persoană la Londra, care va avea loc în ianuarie 2022 și ai putea economisi 969 USD!

Înapoi la aici și acum, nu am putea face acest lucru fără sprijinul uimitor din partea sponsorilor noștri și am dori să punem în lumina reflectoarelor aceste companii de top în spațiul de jocuri care au contribuit la realizarea PG Connects Digital Next.

Sponsorii Platinum

Xsolla

Xsolla este cea mai importantă companie comercială de jocuri video din lume, cu un set robust și puternic de instrumente și servicii concepute special pentru industria jocurilor.

De la înființarea sa în 2005, Xsolla a ajutat mii de dezvoltatori de jocuri și editori de toate dimensiunile să-și promoveze și să monetizeze jocurile lor la nivel global și pe mai multe platforme. În calitate de lider inovator în comerțul cu jocuri mobile, Xsolla continuă să rezolve complexitățile inerente ale distribuției globale, marketingului și monetizării, astfel încât partenerii lor să poată crește audiența, implicarea și veniturile.

Cu birouri în întreaga lume, Xsolla lucrează în prezent cu entități importante de jocuri precum Valve, Twitch, Roblox, Ubisoft, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo și multe altele.

Pentru informații suplimentare, vizitați xsolla.com.

a purta

Anzu este cea mai avansată soluție de publicitate în joc din lume. Funcționând pe dispozitive mobile, PC, consolă și Roblox, Anzu combină reclamele de marcă din lumea reală direct în jocuri video, turnee de esports și streamuri live, deschizând noi audiențe colosale pentru mărci în moduri creative fără precedent.

Simultan, Anzu dă putere dezvoltatorilor de jocuri și editorilor de jocuri să introducă fluxuri de venituri durabile care păstrează experiența jucătorului, păstrând în același timp controlul deplin asupra mediilor de joc. Anzu, care operează în toate genurile geografice și de jocuri, colaborează cu agenți de publicitate globale precum Pepsi, Vodafone și Samsung și cu studiouri de jocuri precum Ubisoft, Amanotes și Lion Castle Entertainment.

Sponsorii de argint

JamCity

Jam City este un lider global în divertismentul mobil, oferind experiențe de jocuri sociale pentru milioane de jucători din întreaga lume. Jam City este puterea creativă din spatele unora dintre cele mai mari și mai durabile francize de jocuri sociale pentru mobil, inclusiv Cookie Jam (câștigătorul „Jocul anului” pe Facebook) și Panda Pop.

Jam City este studioul de bază pentru Hollywood, care a dezvoltat jocuri mobile captivante, bogate în narațiuni, pentru mărci emblematice de divertisment, inclusiv Harry Potter și Family Guy.

Jam City are peste 500 de angajați în studiourile din Los Angeles (HQ), San Francisco, San Diego, Bogota și Buenos Aires.

Urmăriți sponsori

Motor fotonic

Photon Engine este cel mai bun furnizor de servicii multiplayer din lume, cu mii de jocuri live și peste 500 de milioane de jucători activi lunar. Îmbunătățiți-vă comunitatea oferind cea mai bună performanță și dimensiunea potrivirii, reducând în același timp costurile.

Photon Engine simplifică lansarea de jocuri multiplayer de grad AAA cu Unity, în timp ce setează Benchmark-ul atât pentru motoarele State-Synchronized, cât și pentru cele deterministe. Fusion aduce ușurință în dezvoltare, număr mare de jucători și funcționalități AAA la performanță ridicată. Motorul Quantum E-Sport grad determinist conduce cu zero lag, fără netcode și având totul 100% sincronizat.

Accelerați-vă producția de jocuri multiplayer alăturându-vă comunității noastre Gaming Circle.

App Annie

App Annie este cea mai de încredere platformă de analiză și date mobile din industrie. App Annie ajută editorii de jocuri și alte companii să creeze experiențe câștigătoare de jocuri mobile și să atingă excelența.

Companiile folosesc App Annie pentru a înțelege datele detaliate despre jucători și pentru a descoperi cum cele mai populare jocuri dobândesc, rețin și monetizează utilizatorii în magazinele de aplicații aglomerate. Peste 1100 de clienți întreprinderi și 1 milion de utilizatori înregistrați din întreaga lume se bazează pe App Annie pentru a-și revoluționa afacerea mobilă.

Crazy Labs

CrazyLabs este unul dintre cei mai buni producători și editori de jocuri mobile casual și hiper-casual, cu peste 3 miliarde de descărcări pentru jocuri precum „Phone Case DIY”, „Acrylic Nails”, „Tie Dye”, „ASMR Slicing”, „Soap Cutting” si multe altele.

CrazyLabs are birouri în Israel, China, Macedonia, Germania și Ucraina și are centre de jocuri hiper-casual în India, Turcia, Serbia, Israel și Africa de Sud.

adăuga prin amestec

Admix este platforma de pionierat de monetizare In-Play care face puntea dintre jocurile mobile și mărci. Permitem monetizarea rapidă fără cod a conținutului de jocuri printr-un simplu SDK, oferind dezvoltatorilor și editorilor acces instantaneu la cel mai mare inventar de anunțuri In-Play, combinat cu date bogate la nivel de utilizator și cu măsurări aprofundate. Aceasta înseamnă experiențe publicitare centrate pe jucător, fără întreruperi, care protejează dreptul jucătorilor de a juca.

Cu un ciclu de plată de 14 zile lider în industrie și venituri stabile și recurente, generarea de bani cu Admix este perfectă și eficientă. Fondată în 2018 de Samuel Huber și Joe Bachle-Morris, Admix lucrează acum cu peste 500 de agenți de publicitate pentru a monetiza peste 300 de jocuri de toate dimensiunile și a strâns peste 12 milioane USD în finanțare VC.

Matchmade

Conectarea creatorilor și agenților de publicitate.

Matchmade este o platformă ușor de utilizat care reunește agenții de publicitate și creatorii pentru campanii direcționate și măsurate. Matchmade analizează continuu canale, videoclipuri, fluxuri pe YouTube și Twitch. Adică peste 1.1 miliarde de videoclipuri și 9.2 milioane de canale YouTube până în prezent.

Entuziast Gaming

Enthusiast Gaming construiește cea mai mare rețea socială de comunități din lume pentru jucători și fani sporturi, care ajunge lunar la peste 300 de milioane de pasionați de jocuri. Deja cea mai mare platformă de jocuri din America de Nord și Regatul Unit, afacerea Companiei este compusă din patru piloni principali: Esports, Conținut, Talent și Divertisment.

Divizia de esports a Enthusiast Gaming, Luminosity Gaming, este o franciză de sport de top la nivel mondial, care constă din 7 echipe profesioniste de esports aflate în proprietate și management, inclusiv echipa Vancouver Titans Overwatch și echipa Seattle Surge Call of Duty. Divizia de conținut de jocuri a lui Enthusiast include 2 dintre primele 20 de mărci media de jocuri și video de divertisment cu BCC Gaming și Arcade Cloud, ajungând la peste 50 de milioane de spectatori unici pe lună în 9 pagini YouTube, 8 emisiuni Snapchat și conturi asociate de Facebook, Instagram și TikTok.

Sponsori asociați

Conectează-te cu sponsorii noștri și cu peste 650 de alte companii incredibile

Ești gata să faci conexiuni cu aceste companii inovatoare de top și cu sute de alte mărci care vor fi prezente la conferință? Cumpără-ți biletul astăzi, intrați pe platforma de întâlnire și începeți să vă conectați și să explorați noi oportunități chiar acum.

Rețineți că avem o cantitate limitată de reduceri disponibile în mod special dezvoltatori indie, studenţi și căutatori de slujbe prin formulare de cerere (click pe linkurile desemnate pentru acces).

Mulțumim din nou sponsorilor noștri incredibili!

Pocket Gamer Connects Digital NEXT este disponibil săptămâna viitoare! Nu ratați - Plato Data Intelligence (1)

Sursa: http://www.pocketgamer.biz/news/77542/pocket-gamer-connects-digital-next-goes-live-next-week-dont-miss-out/

Pocket Gamer Connects Digital NEXT este disponibil săptămâna viitoare! Nu ratați - Plato Data Intelligence (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6145

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.